21 recept med Choklad och nougat
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Smälta choklad
Till skillnad från annat fett smälter kakaofett dramatiskt, faller ihop sna...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Temperera choklad, IMP-metoden och tablering
Målet är att färdigtempererad mörk choklad skall hålla 31-32°C när den ...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Superlätta chokladbollar
3 cl kaffe= 2 msk0,1 cl konjak = 2 tskTillåt julgodis och smarriga kakor till k...
Svarighet: Lätt, Kock:
272 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Krokofanter, choklad- och strösseldoppade mashmallows
Krokodil+elefant = krokofant. Ur En Julesaga av Jenny Bergdahl: Det fanns en ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
456 Kcal / 100g
74 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ischoklad med russin och rispuffar
Blandas kakaofett med annat fett som mjölkfett, matolja eller kokosfett, blir...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
614 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Wienernougat, klassisk julgodis
Weinernougat är en "chokladnougat". Det finns även kolaliknande v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
561 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Energibars med fikon och mango
Nyttig och snabb energi under turen.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
465 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Chokladnougat med mandel
Skålla mandel: Koka oskalade mandlar någon minut. Skölj dem hastigt i kallt v...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
567 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Nötbomber
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
550 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Radiokaka, källarkaka, Kalter Hund - ischokladkaka
Radiokaka är en riktig 1900-talsklassisker som alla 40-talister är uppväxta...
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
554 Kcal / 100g
197 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion