Ischoklad med russin och rispuffar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 30

Kockskolan:

 

Om choklad >

 

 

Chokladens karaktär >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ischoklad med russin och rispuffar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 614

Kcal / portion: 69

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2056 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 47%

Kolhydrater: 44%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 11 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om choklad > Äts ej

Chokladens karaktär > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Lägg kokosfett och choklad i en bunke som sedan sätts i en kastrull med kokande vatten.
  2. Rör till homogen massa. Ta av från värmen.
  3. Rör i russin och ris. Fyll i formar.

Kockens kommentar

Blandas kakaofett med annat fett som mjölkfett, matolja eller kokosfett, blir chokladen mjukare. Ju mer av annat fett desto instabilare. Fenomenet benämns Eutektitum (latin = lättsmält). Läs mer > Chokladens karaktär.

Alternativ

Ischoklad

Radiokaka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem