Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 666

Kcal / portion: 666

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2666 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 55%
Kolhydrater: 39%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Värma i vattenbad > Äts ej
Chokladens karaktär > Äts ej
Om choklad > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Sofia
Tillagning (20 min )
- Smält kokosfett. Häll över i en bunke och låt det svalna.
- Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en skål.
- Koka upp vatten i en kastrull och sätt skålen med chokladen i vattenbadet. Låt chokladen smälta under omrörning.
- Häll chokladen i bunken med kokosfettet och blanda. Tillsätt eventuell smaksättare.
- Ställ ut ischokladformar på en bricka. Fyll formarna med chokladsmeten och låt dem stå kallt så att chokladen stelnar.
- Förvara i burk med lock i kylen. De smälter lätt i rumstemperatur.