24 recept med Knäck, kola och fudge

  • Gräddkola grundrecept

    Gräddkola grundrecept

    Smörkola är snudd på detsamma som gräddkola och tillagas på samma sätt. Smö...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    400 Kcal / 100g

    65 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Enkel fudge med kondenserad mjölk

    Enkel fudge med kondenserad mjölk

    Fudge är enligt Cambridge Dictionary "en mjuk sötsak tillrett på socke...

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    424 Kcal / 100g

    154 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Apelsinkola

    Apelsinkola

    Apelsinkola är grädd- eller smörkola som smaksatts med apelsin. Läs mer > ...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    425 Kcal / 100g

    61 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Fudge på svenskt vis

    Fudge på svenskt vis

    Fudge är enligt Cambridge Dictionary "en mjuk sötsak tillrett på socke...

    Svarighet: Medel, Kock: Arla

    436 Kcal / 100g

    69 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Brittle, engelsk nötknäck (smörknäck)

    Brittle, engelsk nötknäck (smörknäck)

    Brittle = spröd, lätt brytbar, bräcklig. I filmen används majssirap vilket ...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    437 Kcal / 100g

    2946 Kcal / portion

    GBR (GI) 88 / portion

  • Vit fudge

    Vit fudge

    Fudge är en slags kola. All slags choklad kan användas till fudge. Finare c...

    Svarighet: Medel, Kock: Arla

    438 Kcal / 100g

    57 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Smörkola

    Smörkola

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Konsis...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    459 Kcal / 100g

    52 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Pralines rouges, kanderade mandlar på franskt vis

    Pralines rouges, kanderade mandlar på franskt vis

    Mandlarna äts som snacks. Förekommer som ingrediens i bröd (brioche aux pra...

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    481 Kcal / 100g

    647 Kcal / portion

    GBR (GI) 36 / portion

  • Halvhård knäckbräck

    Halvhård knäckbräck

    Med lite kakaopulver i smeten får man chokladknäck. Denna knäck är halvhård (...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Arla

    486 Kcal / 100g

    2912 Kcal / portion

    GBR (GI) 42 / portion

  • Apelsinkola med mjöl och nötter

    Apelsinkola med mjöl och nötter

    Apelsinkola är grädd- eller smörkola som smaksatts med apelsin. Mjöl i smet...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    487 Kcal / 100g

    74 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem