26 recept med Färsk frukt och bär
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
155 Kcal / 100g
284 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Vaniljglass med romtopf
Receptet är skapat av Mattias Svensson.
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
161 Kcal / 100g
467 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Syltad rambutan med jordgubbhonung
En superenkel mycket söt efterrätt. Kan man acceptera ännu mer socker kan man...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
68 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Yoghurt, färska bär, honung och digestive
Världens enklaste dessert. På bilden har jag bl a använt krusbär, svarta vinbär...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Hallonhärliga polarpärlan
En läcker dessertmacka. Det går bra att använda frysta eller färska hallon.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
191 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rabarber på höjden
Rabarber innehåller oxalsyra vilket ger den besk-syrlig smak. Oxalsyra i ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
202 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Karamelliserad ananas med muscovadocreme
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
202 Kcal / 100g
174 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Portvinsgratinerade fikon med pepparkaksströ
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
206 Kcal / 100g
283 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Vattebad: Koka upp vatten i en större kastrull. Ställ en mindre kastrull eller ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
214 Kcal / 100g
312 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Jordgubbs- och mascarponeknyten (utan socker)
Använd helst muffinsformar av non-stickmaterial, så fastnar inte degen i formen...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Canderel
227 Kcal / 100g
232 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)