Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 161
            Kcal / portion: 467
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 4670 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 5%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Päron färsk 1.0 styck 1%
Björnbär färska 1.0 dl 0%
Mynta färsk 2.0 kvistar 0%
...
![]()
Skapat av
SIA glass
Tillagning (20 min + 48 tim )
- Dela vaniljstänger på längden. Skrapa ur fröna. Koka upp socker, vatten, citron, vaniljstänger och frön. Låt svalna. Blanda sedan med rom.
 - Skala och skär melon, mango, ananas, äpple och päron i cirka 1 cm tärningar. Lägg i tätförslutande burk tillsammans med granatäpplekärnor, björnbär och myntakvistar.
 - Slå över lagen. Låt stå i minst 48 timmar innan servering (håller i kylen minst 2 veckor). Servera med vaniljglass.
 
Kockens kommentar
Receptet är skapat av Mattias Svensson.Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)