Vaniljglass med romtopf
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 10

Päron färsk

1.0 

styck

Björnbär färska

1.0 

dl

Mynta färsk

2.0 

kvistar

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vaniljglass med romtopf

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 467

GBR (GI) / port: 7

Recept: 4670 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 5%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 290 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Päron färsk 1.0 styck 1%

Björnbär färska 1.0 dl 0%

Mynta färsk 2.0 kvistar 0%

...

Skapat av
SIA glass

Tillagning (20 min + 48 tim )

  1. Dela vaniljstänger på längden. Skrapa ur fröna. Koka upp socker, vatten, citron, vaniljstänger och frön. Låt svalna. Blanda sedan med rom.
  2. Skala och skär melon, mango, ananas, äpple och päron i cirka 1 cm tärningar. Lägg i tätförslutande burk tillsammans med granatäpplekärnor, björnbär och myntakvistar.
  3. Slå över lagen. Låt stå i minst 48 timmar innan servering (håller i kylen minst 2 veckor). Servera med vaniljglass.

Kockens kommentar

Receptet är skapat av Mattias Svensson.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem