8 recept med Kokta rotfrukter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Vichykokta morötter
Klassist franskt recept. Morötterna lär bli mjällare i vichyvatten. Vichyvatten...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                39 Kcal / 100g
                96 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Kokta rotfrukter
Välj olika rotfrukter efter tillgång och smak. Även potatis går bra.
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                52 Kcal / 100g
                61 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Rödbetor har mycket starkt färgämne. Är höljet oskadat färgar de inte. Lämna i ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                55 Kcal / 100g
                146 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Kokta svartrötter
Svartrötter avger en klibbig vätska som fastnar på händerna och som är lite s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                81 Kcal / 100g
                68 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
                101 Kcal / 100g
                210 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Palsternackschutney med doft av glögg (tillbehör)
Passar till kött, gärna viltkött.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                101 Kcal / 100g
                216 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Crêpesknyten med rotfrukter
Tid: 50 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                232 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Apelsinkokta karotter (morötter)
Karott är en kort, rundad morotssort med varierande färg (violettrött, mörkrö...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                170 Kcal / 100g
                87 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)