Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 6

Recept: 842 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 5%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 209 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Koka rödbetor al dente ("tuggmotstånd") i 20-60 minuter beroende på storlek. Klicka på ingrediensen för koktid. Känn med sticka om den är fast, men inte hård. Låt svalna.
  2. Skala rödbetorna och skär i klyftor. Lägg över i en bunke. Pressa apelsinjuice över. Häll olivolja över. Salta.
  3. Finhacka mynta och blanda ner i skålen. Låt stå och dra i 30 minuter.
  4. Lägg upp och smula chèvre över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem