Palsternackschutney med doft av glögg (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Palsternackschutney med doft av glögg (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 4

Recept: 865 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 3%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 213 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och finstrimla palsternacka. Skala lök och skär i tunna båtar/klyftor. Kärna ur och finhacka äpplen.
  2. Hetta upp olivolja i en kastrull. Fräs lök och palsternacka i en 1/2 minut.
  3. Tillsätt äpple och slå på glögg och vatten. Krydda med ingefära, sambal och salt. Låt småkoka i cirka 20 minuter, tills chutneyn är trögflytande.

Kockens kommentar

Passar till kött, gärna  viltkött.

Passar till

Älggryta

Älgcarpaccio

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem