26 recept med Grönsakssallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Råmarinerad grön sparris till maten
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
76 Kcal / 100g
162 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Krispig thaisallad med söt sesamdressing
Byt gärna ut basilikan mot thaibasilika om möjligt.
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
100 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Champinjonsallad helt enkelt
Tid: 4 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
94 Kcal / 100g
117 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Edamame är unga gröna sojabönor med balja. De används och tillagas som andra fä...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
241 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjärtlig sallat i senapsvinägrett
Passar till exempel till allehanda kötträtter, eller som enkel förrätt. Hjärt...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
101 Kcal / 100g
114 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bönsallad med tomatvinägrett till mat
En snabb variant är att köpa kokta bönor på burk, som man sköljer bort lagen ...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Lunchfrämjandet
119 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Örtsallad
En sallad som passar bra till skaldjur. Citron går bra att bytas ut mot vitvins...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
126 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Mesclun, provensalsk primörsallad
Mesclun kan vara en salladsblandningar av allehanda sallatssorter, men klassi...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
170 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Sallad med bacon serveras som tillbehör till mat. Om bacon byts ut till kla...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
171 Kcal / 100g
114 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)