
Svensk caesarsallad till maten
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 306

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 6
Recept: 948 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 17%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Börja med att tillreda eventuella brödkrutonger och egen dressing om sådan önskas. Extra tidsåtgång i så fall.
- Skölj sallaten och låt rinna av. Riv den i mindre bitar i en skål. Riv parmesan över.
- Häll över dressingen över salladen före servering. Blanda väl. Garnera med gräslök.
Kockens kommentar
Detta är en falsk variant av originalet Caesarsallad. Som så ofta snyltar man på populära receptnamn i brist på fantasi. Kunskapskokboken värnar om originalrecept. Se originalet via länk nedan.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)