
Caesardressing original
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 402

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0
Recept: 823 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 38%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om vinägrett, dressing > Äts ej
Sås till grönsaker, ägg > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Pia, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Blanda olja med hackade sardeller.
- Riv över peppar med pepparkvarn. Tillsätt citronjuice och blanda.
- Separera äggula från vita och blanda in gulorna.
- Riv parmesan över och blanda.
Kockens kommentar
Caesardressing ingår i Caesarsallad som lär vara skapat av Caesar Cardini 1924, som drev en restaurang i Tijuana i norra Mexico. Se dito recept via länk nedan.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)