19 recept med Vild skogsfågel
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnslagat tjäderbröst med konfiterad potatis, lökkräm och blåbärssås
Gabriel Jonsson vann Sveriges Mästerkock i TV4 2019. Idag arbetar han med You...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Gabriel Jonsson
110 Kcal / 100g
885 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rapphöna på svart pastabädd
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
135 Kcal / 100g
665 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Honungsvaktel med citronpotatis
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 45 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
151 Kcal / 100g
694 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ripor i gryta på klassiskt norskt vis
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
709 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rapphöna i konjaksås
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
180 Kcal / 100g
886 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Tjäder i svart vinbärssås och med hasselbackspotatis
Stektid är lite knepigt då fågelns storlek kan variera kraftigt (1-3 kg) 30-7...
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
185 Kcal / 100g
754 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Norrlandsgrabbarnas ragu på orre eller tjäder
För oss stackars 08:or, andra storstadsbor och sydlänningar som inte kan hämt...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
201 Kcal / 100g
934 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräserad duva eller ripa
Vildfågel är goda som unga. Gamla fåglar är magra och kan vara sega. Dessa ka...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
205 Kcal / 100g
1225 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Punkt 1-6 görs i god tid. Börja tillagningen från punkt 1 en timme före ser...
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
218 Kcal / 100g
1030 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Cailles crapaudine - quail scratchcock, stekt utvikt vaktel
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
224 Kcal / 100g
855 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel