Rapphöna på svart pastabädd
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 135
            Kcal / portion: 665
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 2658 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 6%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
 - Separera oljan från osttärningarna.
 - Hetta upp ostoljan i stekpanna. Stek fågelbrösten 2 minuter på var sida. Lägg över brösten i ugnssäker form med insidan uppåt. 
 - Finstrimla skinkan. Grovhacka nötter. Blanda med osten. Fördela blandningen på brösten. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
 - Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
 - Rensa svamp. Ansa/rensa paprika. Strimla squash och paprika. Skala och finhacka vitlök.
 - Hetta upp olja i panna och tillsätt squash, paprika, svamp och vitlök. Fräs i 2 minuter, salta och peppra. Pressa över citronjuice. Blanda med pastan.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel