Rapphöna på svart pastabädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rapphöna på svart pastabädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 665

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2658 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 494 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Separera oljan från osttärningarna.
  3. Hetta upp ostoljan i stekpanna. Stek fågelbrösten 2 minuter på var sida. Lägg över brösten i ugnssäker form med insidan uppåt.
  4. Finstrimla skinkan. Grovhacka nötter. Blanda med osten. Fördela blandningen på brösten. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
  5. Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
  6. Rensa svamp. Ansa/rensa paprika. Strimla squash och paprika. Skala och finhacka vitlök.
  7. Hetta upp olja i panna och tillsätt squash, paprika, svamp och vitlök. Fräs i 2 minuter, salta och peppra. Pressa över citronjuice. Blanda med pastan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem