13 recept med Kalkon och struts
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Saffransbiffar av kalkonfärs
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
94 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kalkonpytt
Överstekt kalkonkött blir torrt. Rätt stekt går det knappt att skilja från kalv...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Strutsstek med brysselkål i crčme fraiche
För tjockare sås: Rör ut lite matlagningsmjöl med vatten i en kopp. Vispa ne...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kalkonrulle med kycklingfärs
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
430 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Dubbelpanerad kalkonschnitzel med yoghurtcole slaw och klyftpotatis
Kalkon skall precis genomstekas, för länge stekt blir det torrt och tråkigt...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
116 Kcal / 100g
730 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Kalkonschnitzel med löksås
Överstek inte kalkonen, för då blir den torr. Lättstekt kalkonschnitzel kan sma...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
131 Kcal / 100g
604 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Dubbelpanerad kalkonschnitzel med kapris
Kalkon skall precis genomstekas, för länge stekt blir det torrt och tråkigt.P...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
639 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kalkonmiddag ā la Thanksgiving
Thanksgiving Day (tacksägelsedagen) är en helgdag i USA och Canada alltsedan ...
Tid: 4 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
139 Kcal / 100g
815 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Kalkonbröst med sötpotatis och lök
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
148 Kcal / 100g
1001 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gratinerat kalkonbröst med citronsky
Kalkon är en stor hönsfågel med stor viktvariation. Stektiden kan därför vari...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
153 Kcal / 100g
707 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel