13 recept med Kräftor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kräftskiva - checklista
"Helan går..." är Sveriges mest använda skålvisa. Okänt ursprung, m...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kräftlag
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
69 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kräftlag på Läckö Slottsaquavit
Vi har låtit Peter Jelksäter experimentera med smakerna och i receptet har han ...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
69 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta sötvattenskräftor
I andra recept kan varierande kryddning förekomma till exempel anis, fänkål o...
Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
69 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta havskräftor
I brist på dillkronor används dillfrön. Spadet kan även smaksättas med anis...
Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Scampi fritti, en 70-talsklassiker
Scampi Fritti var en vanlig och populär rätt på svenska restauranger på 197...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
975 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Gratinerade havskräftor
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
216 Kcal / 100g
1004 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Friterade pankopanerade havskräftor
Färska havskräftor kan inte skalas utan måste kokas eller halstras förs...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
212 Kcal / 100g
581 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Halstrad havskräfta med curry, morot och aprikos
Råa havskräftor kan inte skalas, utan måste först kokas.
Tid: 35 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillade havskräftor med wasabisås
Färska havskräftor kan inte skalas, men väl halveras med kniv om så önskas. G...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
156 Kcal / 100g
696 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion