Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 69

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 0
Recept: 248 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Fänkål 1.0 styck Äts ej
Nyköpings brännvin 8.0 cl Äts ej
Dillkronor } 0%
...
![]()
Skapat av
Johannes Persson
Tillagning (30 min )
- Hacka fänkål. Koka upp vatten, brännvin och öl.
- Krydda vattnet med salt, fänkål och torkade kryddor. Tillsätt rikligt med dill precis innan kräftorna ska kokas.