28 recept med Grillad och rökt fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillad koriandertorsk i smörsås
Kvalificerade gasgrillar kan ställas in på indirekt värme, dvs mittlågan stän...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad kumminsej i smörsås
Sej är en ganska fast och lite torr fisk som därför kan grillas direkt på gri...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
173 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Grillad hälleflundra i bit med dill- och senapssås
Hälleflundra är den störta av alla flundrefiskar med fiskerekord på 3,7 m och...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
187 Kcal / 100g
580 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillade fiskspett
Välj fisk och grönsaker beroende på tillgång. Vald fisk bör vara ganska fast ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
103 Kcal / 100g
453 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Grillad tonfisk med wasabigräddsås
Wasabi äts finriven eller som pasta och kan, liksom pepparrot, vara obehaglig...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
177 Kcal / 100g
602 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Grillad svärdfisk med grillad örtpotatis i folie
Om potatisen inte är förkokt kan rå potatis användas, då tärnad i små bitar f...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
142 Kcal / 100g
523 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Grillad apelsinmakrill med grillad citronsallad
En normalstor hel makrill väger cirka 500 gram, vilket ger en riklig portion ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
190 Kcal / 100g
960 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad thailax i folie - i kapprock
Currypasta är egentligen en kryddstark chilipasta och innehåller sällan curry...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
131 Kcal / 100g
563 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Grillad tomat- och ingefärsmarinerad lax
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
147 Kcal / 100g
625 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rökt lax med potatisterrin
Servera som lätt måltid, drinktilltugg, förrätt eller som rätt på buffén. Som...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Fredrik Eriksson *
197 Kcal / 100g
821 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)