10 recept med Sorbet, sherbet, granité ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Granité på glögg
Denna uppfriskande dessert fungerar också som en paus bland all fet julmat.Gr...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
43 Kcal / 100g
78 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kiwisorbet utan tillsatt socker
I stället för Canderel strö kan man använda annat syntetiskt sötningsmedel, e...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
43 Kcal / 100g
78 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ingefärs-och citrusgranité
Denna uppfriskande dessert passar också som mellanrätt på en finare middag ...
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
70 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Orange sherbert, apelsinsorbet med mjölk
Sherbet är en amerikansk variant av det vi kallar sorbet, det vill säga mixad...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
74 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Blodapelsingranité med chokladstjärnor
Granité (it. granita) är en halvfrusen dessert tillagad av frusen frukt- elle...
Tid: 1 tim 55 min , Svarighet: Medel, Kock:
76 Kcal / 100g
205 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Sorbet grundrecept
Sorbet serveras som dessert eller som mellanrätt på finare middagar (mellan...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
80 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Champagnesorbet
Champagnesorbet passar som dessert på finare middagar eller som mellanrätt ...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
137 Kcal / 100g
236 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokos- och limesorbet med citrussallad och marsalakaramell
Desserten passar som efterrätt på finare middagar. Utan citrussallad och till...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Skåvsjöholm
140 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kiwisorbet
Grön kiwi (men inte den gula) innehåller det proteinspjälkande enzymet actini...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
267 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Mangosorbet
Sorbet är ursprunget till glass med flera 1000-tals år på nacken. Läs mer &...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
153 Kcal / 100g
362 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)