10 recept med Krustader, vol-au-vents ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Serveras bakverket med kniv och gaffel är det en fördel om botten på vol-au-v...
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                180 Kcal / 100g
                733 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Krustader med njursauté (plockmat)
Detta recept är en variant av klassisk engelsk Steak and kidney pie (se dito ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                234 Kcal / 100g
                148 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Prästost, löjrom och ägg i pajskal
Pajskalet skall helst vara krispigt och bör tillagas på proffsets vis. Tillag...
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Peter Jelksäter, Kocklandslaget
                243 Kcal / 100g
                446 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Krustader med kycklingleversauté (plockmat)
Bäst är om man själv tillagar krustaderna. De färdiglagade krustaderna som fi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                259 Kcal / 100g
                122 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Krustader med kräftskagen (plockmat)
Bäst är om man själv tillagar krustaderna. De färdiglagade krustaderna som ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                292 Kcal / 100g
                107 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Laxkrustader med avokadokräm
Läs mer > Om krustader.
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                294 Kcal / 100g
                127 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Rätten tillkom 1876 då sjökaptenen Ben Wenberg presenterade receptet för ägar...
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                305 Kcal / 100g
                900 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Krustader med kräftskagen
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                315 Kcal / 100g
                133 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Hembakad vol-au-vent (bouchées)
Man kan stansa ut ringar med matcylinder eller bakring vilket ofta anges i...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                365 Kcal / 100g
                413 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Klassiska friterade krustadskal av frityrsmet
Gör en för stor sats smet, minst dubbelt upp, eftersom mängden blir för lit...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                381 Kcal / 100g
                203 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion