
Krustader med kräftskagen (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 292

Kcal / portion: 107

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2140 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 20%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Finskär dill och gräslök.
- Häll bort räk- och kräftspad. torka av. Skär i mindre bitar.
- Blanda räkor och kräftor med majonnäs.
- Pensla köpekrustader invändigt med lite smält smör, eller lägg i en bit sallatsblad i botten, så behåller de sin krispighet bättre (se kommentar nedan).
- Fyll krustaderna med majonnäsröran.
- Riv pepparrot och lägg på. Garnera med gräslök.