Krustader med kräftskagen (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 20

 

Kockskolan:

 

Om krustader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krustader med kräftskagen (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 292

Kcal / portion: 107

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2140 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 20%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 37 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om krustader > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Finskär dill och gräslök.
  2. Häll bort räk- och kräftspad. torka av. Skär i mindre bitar. 
  3. Blanda räkor och kräftor med majonnäs.
  4. Pensla köpekrustader invändigt med lite smält smör, eller lägg i en bit sallatsblad i botten, så behåller de sin krispighet bättre (se kommentar nedan).
  5. Fyll krustaderna med majonnäsröran.
  6. Riv pepparrot och lägg på. Garnera med gräslök.

Kockens kommentar

Bäst är om man själv tillagar krustaderna. De färdiglagade krustaderna som finns i handeln varken smakar särskilt gott eller fungerar speciellt väl. Med fuktiga ingredienser mjuknar dessa snabbt, vilket inte hemlagade gör. Hemlagade blir krispiga och smakrika. Se recept > Hemlagade krustader. Läs mer om krustader > klicka på ingrediensen.

Passar till

Hemlagade krustader

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem