34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Förrättspannacotta (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är v...
Svarighet: Lätt, Kock:
                335 Kcal / 100g
                326 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Saffrans- och citronpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                355 Kcal / 100g
                324 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Vit chokladpannacotta med basilika
En pannacotta med vuxensmak, inte så söt och med en pikant smak av basilika. Fö...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                363 Kcal / 100g
                199 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Floating island - marängö i vaniljsås
Detta recept är en förenklad variant av det franska originalet Oeufs ā l...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                269 Kcal / 100g
                484 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Zabaione, sabayon, italiensk äggkräm
Zabaione, zabaglione (it. = "skumma", fr. = sabayon/-ne) är en it...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Zester Daily
                265 Kcal / 100g
                239 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrät...
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                290 Kcal / 100g
                416 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Kryddyoghurtpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                172 Kcal / 100g
                163 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Panna cotta classico, klassisk italiensk pannacotta utan gelatin
Panna cotta tillreds oftast med gelatin, men det är en relativt senkommen s...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                295 Kcal / 100g
                414 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                139 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                150 Kcal / 100g
                389 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)