34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Förrättspannacotta (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är v...
Svarighet: Lätt, Kock:
335 Kcal / 100g
326 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saffrans- och citronpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:
355 Kcal / 100g
324 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vit chokladpannacotta med basilika
En pannacotta med vuxensmak, inte så söt och med en pikant smak av basilika. Fö...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
363 Kcal / 100g
199 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Floating island - marängö i vaniljsås
Detta recept är en förenklad variant av det franska originalet Oeufs ā l...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
269 Kcal / 100g
484 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Zabaione, sabayon, italiensk äggkräm
Zabaione, zabaglione (it. = "skumma", fr. = sabayon/-ne) är en it...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Zester Daily
265 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrät...
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
290 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kryddyoghurtpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Panna cotta classico, klassisk italiensk pannacotta utan gelatin
Panna cotta tillreds oftast med gelatin, men det är en relativt senkommen s...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
295 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
139 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
150 Kcal / 100g
389 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)