31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Tomatmarinerad sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. ...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
228 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
233 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sherrysill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
234 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
239 Kcal / 100g
285 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Currysill
Många saker påverkar en sillinläggnings hållbarhet: Salthalt och surhetsgrad, t...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
240 Kcal / 100g
290 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Honungssill med valnötter
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
241 Kcal / 100g
194 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomat- och kaprissill
Många saker påverkar en sillinläggnings hållbarhet: Salthalt och surhetsgrad, t...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
249 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Örtagårdssill
Tid: 5 min (+ 2 tim 10 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
270 Kcal / 100g
277 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fredrik Erikssons Vodka och limesill
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Fredrik Eriksson *
275 Kcal / 100g
322 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion