Currysill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 5

Curry ¤

2.0 

msk

Creme fraiche

2.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Currysill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 240

Kcal / portion: 290

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1448 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 20%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 121 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Curry ¤ 2.0 msk 2%

Creme fraiche 2.0 dl 45%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Tina Nordström

Tillagning (20 min )

  1. Kärna ur och tärna äpple.
  2. Skär sillen i bitar. Blanda övriga ingredienser och blanda med sillen. Låt stå ett par timmar innan servering.

Kockens kommentar

Många saker påverkar en sillinläggnings hållbarhet: Salthalt och surhetsgrad, temperaturer, hygien, kombinationer med andra livsmedel som som kan föra över bakterier som persilja eller purjolök (jordbakterier) eller andra bakterievänliga ingredienser som majonnäs och ägg.

Bevaras sillinläggningen i kyl (max + 8 grader) är innehållet fräscht i minst 10 dagar. Det kan dock hålla sig längre. Lukta och smaka! Känns det bra är den bra. Sill i krämig sås har något kortare hållbarhet än sill i tunnare sås, cirka 5 dagar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem