Basilikasill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 400g): 1

 

Kockskolan:

 

Så läggs fisk in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Basilikasill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 843

GBR (GI) / port: 0

Recept: 843 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 16%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 420 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs fisk in > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Häll bort spadet och skär sillen i bitar. 
    Lägg sillen i en bunke.
  2. Riv gult citronskal. Ansa och finhacka chilifrukt och basilika. Tillsätt allt inkl. crčme fraiche i skålen. Blanda och ställ kallt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem