29 recept med Vetebröd, vetebullar

  • Pariserbullar, släta bullar med vaniljkräm

    Pariserbullar, släta bullar med vaniljkräm

    Pariserbulle är en variant av släta söta bullar (läs mer > Om vetebullar...

    Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    334 Kcal / 100g

    99 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Så bakas veteknutar och vetekringlor

    Så bakas veteknutar och vetekringlor

    Vetedeg kan formas till knutar och kringlor på olika sätt. Här tre variante...

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    300 Kcal / 100g

    131 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Gotlandsknuten, gotlandsbullen

    Gotlandsknuten, gotlandsbullen

    Gotlandsknuten, eller Gotlandsbullen, är en äldre form av vetebröd som enda...

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    304 Kcal / 100g

    133 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Julbullar

    Julbullar

    Russin och annan torkad frukt i bröd bör blötläggas ett dygn i förväg för att...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    335 Kcal / 100g

    171 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Franska liljor, eleganta vetebullar

    Franska liljor, eleganta vetebullar

    Huruvida bakverket liknar en fransk lilja låter vi vara osagt, men elegant ...

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    348 Kcal / 100g

    178 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Mandelkubb

    Mandelkubb

    Mandelkubbsdeg är en smörrik deg modell mördeg med ägg (fr. pâte sableé) oc...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    357 Kcal / 100g

    186 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Mandelgifflar

    Mandelgifflar

    Tips! Lägg i lite choklad med fyllningen för en varierad smak.

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    395 Kcal / 100g

    200 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Drottningbullar med kanel och mandelmassa

    Drottningbullar med kanel och mandelmassa

    Drottningbullar är inte ett klassiskt recept och har inte specifikt med någon...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    330 Kcal / 100g

    202 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Kanelkrans

    Kanelkrans

    I stället för att klippa degen kan den snittas med vass kniv eller rullas i...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    335 Kcal / 100g

    206 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Karlsbaderdeg

    Karlsbaderdeg

    Karlspaderdeg är en smörrik deg modell mördeg med ägg (fr. pâte sableé) me...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    344 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem