29 recept med Vetebröd, vetebullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Pariserbullar, släta bullar med vaniljkräm
Pariserbulle är en variant av släta söta bullar (läs mer > Om vetebullar...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                334 Kcal / 100g
                99 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Så bakas veteknutar och vetekringlor
Vetedeg kan formas till knutar och kringlor på olika sätt. Här tre variante...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                300 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Gotlandsknuten, gotlandsbullen
Gotlandsknuten, eller Gotlandsbullen, är en äldre form av vetebröd som enda...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                304 Kcal / 100g
                133 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Julbullar
Russin och annan torkad frukt i bröd bör blötläggas ett dygn i förväg för att...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                335 Kcal / 100g
                171 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Franska liljor, eleganta vetebullar
Huruvida bakverket liknar en fransk lilja låter vi vara osagt, men elegant ...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                348 Kcal / 100g
                178 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Mandelkubb
Mandelkubbsdeg är en smörrik deg modell mördeg med ägg (fr. pâte sableé) oc...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                357 Kcal / 100g
                186 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Mandelgifflar
Tips! Lägg i lite choklad med fyllningen för en varierad smak.
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                395 Kcal / 100g
                200 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Drottningbullar med kanel och mandelmassa
Drottningbullar är inte ett klassiskt recept och har inte specifikt med någon...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                330 Kcal / 100g
                202 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Kanelkrans
I stället för att klippa degen kan den snittas med vass kniv eller rullas i...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                335 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Karlsbaderdeg
Karlspaderdeg är en smörrik deg modell mördeg med ägg (fr. pâte sableé) me...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                344 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
 - Saffransbröd
 - Semlor
 - Mjuka sockerkakor
 - Muffins, cupcakes
 - Kladdkaka, brownies
 - Rulltårtor
 - Kavlade småkakor
 - Pepparkakor
 - Skurna småkakor
 - Rullade, runda småkakor
 - Spritsade kakor, kakkringlor
 - Klickkakor, flarn
 - Formkakor
 - Friterade kakor, bakverk
 - Rån, kex, skorpor
 - Smörkräm till bakverk