15 recept med Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Soupe de melon, melonsoppa
Lite alkohol på franskt vis kan passa i soppan, till exempel en skvätt past...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                55 Kcal / 100g
                102 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Jordgubbskräm med kardemummaskorpa
Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemumma&...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                60 Kcal / 100g
                118 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Limeparfaith med hallon
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                107 Kcal / 100g
                123 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rabarberkräm, rabarberkompott
Bästa resultat ger grova rabarberstjälkar. Späda stjälkar ger inte samma fyll...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                47 Kcal / 100g
                141 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Krusbärskräm, krusbärskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Arla
                65 Kcal / 100g
                183 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Kompott på bär med kanelcrème
Kompott är fruktkräm som innehåller hela frukter eller fruktbitar. Med ...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                93 Kcal / 100g
                207 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Aprikoskräm, aprikoskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Mat såklart
                60 Kcal / 100g
                245 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Saftsoppa, saftkräm
Skillnaden mellan soppa och kräm är konsistensen. All slags saft kan använd...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                60 Kcal / 100g
                258 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Ungersk surkörsbärssoppa, klarbärssoppa
Surkörsbär är för sura i smaken att ätas naturell för de flesta munnar. I stä...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                69 Kcal / 100g
                286 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Gammaldags fruktkompott, fruktkräm av torkad frukt
Fruktkräm och kompott var förr vanligt under vintermånaderna i Skandinavien...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Arla
                96 Kcal / 100g
                301 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)