Kompott på bär med kanelcrème
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om fruktkräm, kompott >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kompott på bär med kanelcrème

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 3

Recept: 830 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 223 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om fruktkräm, kompott > Äts ej

...

Skapat av
Arla

Tillagning

  1. Kompott: Skiva citrongräset tunt på längden. Koka citrongräs och farinsocker i vattnet några minuter. Lägg i bären och citronmeliss och låt det kallna.
  2. Kräm: Smaksätt kvarg med florsocker, vaniljsocker och kanel.
  3. Servera kompotten med kanelcrème.

Kockens kommentar

 Kompott är fruktkräm som innehåller hela frukter eller fruktbitar. Med andra ord, detta är inte en "riktig" kompott, men kompott kan också bildligt betyda en blandning av något. Läs mer > Om fruktkräm, kompott.

Alternativ

Gammaldags fruktkompott

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem