Jordgubbskräm med kardemummaskorpa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om fruktkräm, kompott >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Jordgubbskräm med kardemummaskorpa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 60

Kcal / portion: 118

GBR (GI) / port: 3

Recept: 470 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 197 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om fruktkräm, kompott > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Lägg allt i en kastrull och låt sjuda i 20 minuter. Låt svalna.
  2. Mixa i matberedare. Sätt in i kylskåp för att kallna.
  3. Servera med något knaprigt.

Kockens kommentar

Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemumma­skorpor enligt separat recept. Varma skorpor till kall kräm - pärla!

Passar till

Kardemummaskorpor

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem