
Jordgubbskräm med kardemummaskorpa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 60

Kcal / portion: 118

GBR (GI) / port: 3
Recept: 470 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min + 1 tim )
- Lägg allt i en kastrull och låt sjuda i 20 minuter. Låt svalna.
- Mixa i matberedare. Sätt in i kylskåp för att kallna.
- Servera med något knaprigt.
Kockens kommentar
Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemummaskorpor enligt separat recept. Varma skorpor till kall kräm - pärla!
Passar till
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)