15 recept med Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rabarberkräm, rabarberkompott
Bästa resultat ger grova rabarberstjälkar. Späda stjälkar ger inte samma fyll...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
47 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Soupe de melon, melonsoppa
Lite alkohol på franskt vis kan passa i soppan, till exempel en skvätt past...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
55 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Aprikoskräm, aprikoskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Mat såklart
60 Kcal / 100g
245 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Jordgubbskräm med kardemummaskorpa
Under tiden som krämen kallnar hinner du göra utsökt goda hemlagade kardemumma&...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
60 Kcal / 100g
118 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Saftsoppa, saftkräm
Skillnaden mellan soppa och kräm är konsistensen. All slags saft kan använd...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
60 Kcal / 100g
258 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Krusbärskräm, krusbärskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Arla
65 Kcal / 100g
183 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blåbärssoppa, blåbärskräm
Används frysta sockrade bär utesluts eller minskas sockermängden. Blåbärssopp...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
67 Kcal / 100g
406 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ungersk surkörsbärssoppa, klarbärssoppa
Surkörsbär är för sura i smaken att ätas naturell för de flesta munnar. I stä...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
69 Kcal / 100g
286 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kompott på bär med kanelcrème
Kompott är fruktkräm som innehåller hela frukter eller fruktbitar. Med ...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
93 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Körsbärssoppa, kräm, kompott, spottsoppa
Körsbärssoppa är ett utmärkt sätt att ta tillvara surkörsbär som man brukar...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
373 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)