16 recept med Fisk- och skaldjursrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rimmad lax
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Laxaladåb - kall inkokt lax
Gelatin är inte nödvändigt. Ger dock mer gelead fisk på klassiskt vis. Huvudrät...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
428 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Glögginkokt lax (buffé)
Dubblera mängden om den skall serveras som huvudrätt. Gräddstuvad grönkål och k...
Tid: 5 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
181 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kall inkokt lax
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Sv. Institutet SI
197 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Julröding med brännvinsrisotto, sticklök och vaniljpuré
Sticklök är är små späda fröodlade skott som används till utsäde och som näst...
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Rent-a-Chef
164 Kcal / 100g
1011 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Halstrad jultorsk med rödvinskanelsås, morotspuré och savoykål med valnötter
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock: norskfisk.se
93 Kcal / 100g
517 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion