26 recept med Tillbehör på julbordet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mild senap
Förvara senap svalt i burk med lock.
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
324 Kcal / 100g
1316 Kcal / portion
GBR (GI) 86 / portion
-
Stark söt senap med smak
Gräddfil och vatten kan bytas ut mot grädde. Senap kan varieras med olika mängd...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
267 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Brännvinsost
Kocken rekomenderar Herrgård- eller fläderbrännvin.
Tid: 5 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
385 Kcal / 100g
2325 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk halländsk grönkål - långkål
Rätten är klassisk till jul, varvid man brukar ha tillgång till skinkspad. Sa...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
266 Kcal / 100g
277 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Senap med pulver
Senap kan varieras med olika mängd av ättika, vinäger, vin, matolja, peppar, sa...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
316 Kcal / 100g
1861 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Apelsinsenap med kaffe
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
176 Kcal / 100g
656 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Koka potatis
Potatis som kokas med skalen på behåller mer vitamin C än skalad och smakar god...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
81 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Stuvad grönkål - långkål
Långkål är en halländsk specialitet till jul. Färska grönkålsblad kokas i skink...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
98 Kcal / 100g
128 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
59 Kcal / 100g
171 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödbetssallad
Rödbetssallad är ett klassiskt tillbehör till kött- och fiskrätter på julbordet.
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
190 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion