31 recept med Fiskförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Matsufflé grundrecept - fisksufflé, skaldjurssufflé eller köttsufflé
Huvudråvaran kan bytas enligt eget önskemål. Fisksufflé är vanligast, men det...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
321 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
321 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (förrätt)
Portionsstorleken avser förrätt. Dubbla mängden om rätten önskas som huvudrät...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Rent-a-Chef
138 Kcal / 100g
189 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk inkokt lax med farmor Almas gurka och dillfraiche (förrätt)
Självklart går det bra att använda dillblad till laxlagen, men som den mäster...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Fredrik Eriksson *
152 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
162 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torchon ”Skog, äng och sjö” (förrätt)
Dryckesrekommendation: Hallands Fläder. Sötman och blommigheten i Hallands Fläd...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödbetsgravad lax med stjärnanis, äpple och senap (förrätt)
Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
174 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Annes böcklingmousse (förrätt)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
175 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxrosor med avokadokräm (förrätt)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskmousse (förrätt)
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
183 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)