Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Rapsolja kallpressad

2.0 

msk

Rädisor

4.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 321

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1284 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 237 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rapsolja kallpressad 2.0 msk 18%

Rädisor 4.0 styck 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min + 24 tim )

  1. Dag 1: Tärna lax. Tärna äpple. Pressa citron. Blanda äpple, citron och lax. Blanda i olja. Låt stå kallt över natten.
  2. Dag 2: Dela tomater. Skiva rädisor. Blanda med laxen. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat. Garnera med något fint grönt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem