Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 136
            Kcal / portion: 321
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1284 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 24 tim )
- Dag 1: Tärna lax. Tärna äpple. Pressa citron. Blanda äpple, citron och lax. Blanda i olja. Låt stå kallt över natten.
 - Dag 2: Dela tomater. Skiva rädisor. Blanda med laxen. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat. Garnera med något fint grönt.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)