
Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 321

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1284 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 24 tim )
- Dag 1: Tärna lax. Tärna äpple. Pressa citron. Blanda äpple, citron och lax. Blanda i olja. Låt stå kallt över natten.
- Dag 2: Dela tomater. Skiva rädisor. Blanda med laxen. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat. Garnera med något fint grönt.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)