Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matring >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tonfiskceviche med mango (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 5

Recept: 862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 208 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matring > %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skär tonfisken i små tärningar. Blanda med senap.
  2. Skala mango och tärna. Blanda mangotärningar med vallmofrön.
  3. Lägg matringen på tallriken och fyll ett bottenlager med mango. Fyll på med ett nytt lager tonfisk. Ta bort ringen och gör nästa.
  4. Pressa limejuice över fisken och strö över sesamfrön, salt och nymalen peppar.
  5. Garnera med några gräslöksstrån. Markera med lite soja på tallriken bredvid fisken. Servera.

Meny ā la hjärtans dag

Förrätt: Tonfiskceviche

Huvudrätt: Balsamicoglaserad rådjursstek

Efterrätt: Mörk chokladpannacotta

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem