
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 5
Recept: 862 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 3%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Skär tonfisken i små tärningar. Blanda med senap.
- Skala mango och tärna. Blanda mangotärningar med vallmofrön.
- Lägg matringen på tallriken och fyll ett bottenlager med mango. Fyll på med ett nytt lager tonfisk. Ta bort ringen och gör nästa.
- Pressa limejuice över fisken och strö över sesamfrön, salt och nymalen peppar.
- Garnera med några gräslöksstrån. Markera med lite soja på tallriken bredvid fisken. Servera.
Meny ā la hjärtans dag
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)