Annes böcklingmousse (förrätt)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 175
            Kcal / portion: 131
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1047 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 13%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 5 tim )
- Rensa böckling fri från skinn och ben. Skala och grovhacka rödlök. Blötlägg gelatinblad. Riv skal på citron.
 - Lägg i mixer böckling, rödlök, dill, gräslök, grädde, ägg och citronskal. Mixa.
 - Krama ut vatten ur gelatinblad. Hetta upp bladet snanbbt så att det smälter. Blanda med böcklingmoussen.
 - Häll i portionsformar. Garnera med gräslök. Låt stå i kyl 3-5 timmar.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)