Forellavokado (förrätt)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 208
            Kcal / portion: 171
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 684 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 19%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Forellrom saltad 4.0 msk 10%
Creme fraiche 4.0 msk 28%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Halvera avokado. Gröp ur köttet och lägg i en skål. Blanda avokadoköttet med salt, peppar och créme fraiche. Lägg sedan tillbaka blandningen i skalen.
 - Skeda över forellrom över avokadoröran i skalen. Servera.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)