182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Citruscylinder med grönpeppar och glass
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
85 Kcal / 100g
361 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Arlas enkla frozen yoghurt
För fluffigare, luftigare och smidigare resultat mixas (frysta) bär med yog...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Arla
88 Kcal / 100g
237 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Risgrynspudding med saftsås (efterrätt)
Risgrynspudding är en tjockare variant av risgrynsgröt, klassisk rätt till ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
88 Kcal / 100g
164 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kalvdans (efterrätt)
Kalvdans görs egentligen på råmjölk (den mjölk man får när kalven är nyfödd)....
Tid: 35 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
91 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fruktspett (efterrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
142 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kompott på bär med kanelcrème
Kompott är fruktkräm som innehåller hela frukter eller fruktbitar. Med ...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
93 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Körsbärssoppa, kräm, kompott, spottsoppa
Körsbärssoppa är ett utmärkt sätt att ta tillvara surkörsbär som man brukar...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
373 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Frozen yoghurt, fryst yoghurt grundrecept
Utan matberedare eller mixer, se recept > Arlas enkla frozen yoghurt. Yo...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
94 Kcal / 100g
143 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blåbär med färskostcrème (utan socker)
Canderel kan bytas ut mot strösocker. Var försiktig med svartpepparen som inte ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
95 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gammaldags fruktkompott, fruktkräm av torkad frukt
Fruktkräm och kompott var förr vanligt under vintermånaderna i Skandinavien...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Arla
96 Kcal / 100g
301 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)