174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sötsur rödlök till maten
Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan j...
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Passar bl.a. till kött.
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
24 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hjortronkompott till kötträtt
Ett sötsurt tillbehör som passar bra till kött.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
57 Kcal / 100g
65 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Glasörtssallad
Glasört växer på öppna ler- och slamområden i anslutning till havet. Hemmahöra...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokta svartrötter
Svartrötter avger en klibbig vätska som fastnar på händerna och som är lite s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
68 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Tomat- och avokadosallad
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
74 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad bönsallad
Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
73 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ångbåtslök
Behöver man mycket lök till maten med extra smak kan ångbåtslök rekommenderas...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
37 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pumpasalsa
Rödlök kan bytas ut mot annan lök, t.ex. purjolök. Chilifrukten kan bytas ut mo...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
39 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)