Grillade grönsaker på hög (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så grillas grönsaker >

 

 

Om utegrillning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade grönsaker på hög (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 156

GBR (GI) / port: 0

Recept: 623 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 239 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så grillas grönsaker > Äts ej

Om utegrillning > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Skär aubergine och squash på längden.
    Skiva paprika i 4 delar. Ta bort det vita.
  3. Torrgrilla grönsakerna tills det fått färg.
    Grilla skinkan hastigt tills knaprig.
  4. Varva alla ingredienser på varandra.
    Ringla över olivolja och salta lätt.

Kockens kommentar

Skivad aubergine och squash grillas runt 4 minuter per sida. Paprikan i 3-4 minuter. Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem