Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 150
            Kcal / portion: 91
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 457 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 13%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Rosta hackade hasselnötter.
 - Strimla rödkålen med osthyvel eller en mandolin. Skala apelsinen med kniv så att de vita ytterhinnorna skärs bort. Skiva apelsinen och skär skivorna i kvartar. 
 - Blanda allt med hasselnötter och grovhackade valnötter. Ringla över olja och vinäger och smaka av med salt och peppar ur kvarn.
 - Låt gärna salladen stå en liten stund innan den ska ätas.
 
Kockens kommentar
Gott till skinka och köttbullar.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)