Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 91

GBR (GI) / port: 0
Recept: 457 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 13%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Rosta hackade hasselnötter.
- Strimla rödkålen med osthyvel eller en mandolin. Skala apelsinen med kniv så att de vita ytterhinnorna skärs bort. Skiva apelsinen och skär skivorna i kvartar.
- Blanda allt med hasselnötter och grovhackade valnötter. Ringla över olja och vinäger och smaka av med salt och peppar ur kvarn.
- Låt gärna salladen stå en liten stund innan den ska ätas.
Kockens kommentar
Gott till skinka och köttbullar.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)