174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Banandumplings, banankroketter
Receptet hämtat från filmen. Kocken experimenterar med lite bakpulver och bik...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
114 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Chou fleur ā la polynaise, klassisk fransk blomkålsrätt eller gratäng
Polonaise = polerad. förfinad (även = polsk). I detta fallet "polerad&qu...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mesclun, provensalsk primörsallad
Mesclun kan vara en salladsblandningar av allehanda sallatssorter, men klassi...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
170 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Salladskål med ärter
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
53 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
59 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, till exempel tvättade grö...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Råmarinerad grön sparris till maten
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
76 Kcal / 100g
162 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hallonsalsa med hasselnötter
Ett pikant sötsyrligt tillbehör till främst kötträtter. Tillsammans med lite sa...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brysselkål i crčme fraiche
Passar till det mesta, bäst till kötträtter.Näringsberäkning: Bacon och fläsk...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sparrissallad med champinjon och bacon
Passar till mat eller som en enkel måltid. Dubbla mängden om ensamrätt, eller...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
109 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)