229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Belugalinsröra till sallader
Denna röra passar utmärkt till många rätter och inte minst till gröna sallade...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
253 Kcal / 100g
247 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Sås av steksky
När man steker kött i panna, ugn eller bräserar sipprar det ut smakrik köttsa...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
96 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Misomajonnäs
Det går också bra att använda mörk miso, som kan smaksättas med mörk sesamo...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
682 Kcal / 100g
634 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad buljong, fond eller soppa av hummerskal
Buljong av kräftor, hummer och räkor tillreds på lika...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Bercy, ljus vitvinssås till kött eller fisk
Filmreceptet är en enklare variant av detta recept. Hackad lök fräses, vin, v...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
231 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel söt rödvinssmörsås
Enligt mästerkocken Leif Mannerström skall en rödvinssås inte vara söt (se re...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
476 Kcal / 100g
492 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hollandaise, klassisk smörsås till sparris
För att inte bli slutkörd i armen när man vispar använder man underarm och ha...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
583 Kcal / 100g
403 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel grillmarinad till kött och fisk
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:
365 Kcal / 100g
428 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödvinsdressing
Smaksätt på allehanda sätt, till exempel med lite spad från tonfiskburk så få...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
581 Kcal / 100g
699 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad kräftbuljong, kräftfond, kräftsoppa av sötvattenskräftor
Buljong av kräftor, hummer och räkor tillreds på samma sätt. Var försiktig me...
Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
106 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)