Enkel viltsås med mesost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Mängd sås dl: 4

Kockskolan:

 

Om mörka såser >

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel viltsås med mesost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 202

GBR (GI) / port: 4

Recept: 808 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 7%

Kolhydrater: 28%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 107 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om mörka såser > Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Koka ihop ingredienserna i en kastrull på medelvärme under omröring till lagom konsistens (5-10 minuter). Se till att inte bränna såsen i botten av kastrullen.

Kockens kommentar

Getost används som pålägg, gärna på hårt bröd och som smaksättare av såser. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Passar till

Tjälknöl

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem