Enkel konjaksås med honungssmak
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 4

Om vin- och spritsåser >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel konjaksås med honungssmak

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 212

GBR (GI) / port: 0

Recept: 847 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 10%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 107 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om vin- och spritsåser > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (10 min )

  1. Häll konjak i kastrull och koka ner till halv mängd.
  2. Tillsätt grädde, fond, honung och rosmarin. Låt koka i cirka 3-5 minuter.
  3. Smaka av. Tillsätt lite soja om mörkare sås önskas. Rör ut såsen med lite matlagningsmjöl om tjockare konsistens önskas. Låt koka 3 minuter. Smaka av med peppar och soja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem