229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pumpasmör till smörgås
Svarighet: Lätt, Kock:
90 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Majonnäs med wasabi
Hållbarhet som vanlig majonnäs.
Tid: 5 min (+ 8 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
648 Kcal / 100g
736 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödbetsrelish
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
226 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sauce chaud-froid blance neige, snövit napperingssås till kall mat
Chaud-froid = varmrätt som serveras kall med dito sås (läs mer > Om napp...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
245 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad bearnaise, klassisk smörsås till oxfilé
För att inte bli slutkörd i armen när man vispar använder man underarm och ha...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
516 Kcal / 100g
415 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödbetsröra som tillbehör eller smörgås
Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
262 Kcal / 100g
270 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Aioli med lime och mynta
Om du handvispar, så vispa kraftigt hela tiden och tillsätt olja lite i taget...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
632 Kcal / 100g
678 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gremolata, italiensk persiljeblandning
Gremolata (it. gremolada) är klassiskt tillbehör till Ossobuco alla milanese. S...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
659 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vitlöksdipsmör till skaldjur
Såsen kan också fungera till att pensla skaldjur som grillas. I filmen tillagas...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
629 Kcal / 100g
95 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Skagenröra hemlagad
Fiskrom ingår inte i originalreceptet. Toast Skagen är ett relativt okänt beg...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
189 Kcal / 100g
175 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)