Majonnäs med wasabi
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 648
            Kcal / portion: 736
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 2209 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 69%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till ljust kött, fågel> Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min + 8 tim )
- Blanda ingredienserna. Ställ kallt över natt så att smakerna "sätter" sig.
 - Passar till skaldjur, stekt eller kall fisk, kallt kött, soppor och ägg. Kan fungera som stark dippsås.
 
Kockens kommentar
Hållbarhet som vanlig majonnäs.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)