
Majonnäs med wasabi
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 648

Kcal / portion: 736

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2209 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 69%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till ljust kött, fågel> Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min + 8 tim )
- Blanda ingredienserna. Ställ kallt över natt så att smakerna "sätter" sig.
- Passar till skaldjur, stekt eller kall fisk, kallt kött, soppor och ägg. Kan fungera som stark dippsås.
Kockens kommentar
Hållbarhet som vanlig majonnäs.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)