Gremolata, italiensk persiljeblandning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gremolata >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gremolata, italiensk persiljeblandning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 659

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1151 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 73%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 44 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gremolata > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (5 min )

Se film, klicka på "Stephane" under bilden ovan.
  • Finhacka eller mixa ingredienserna. Passar som tillbehör till kötträtter. 
  • Sås: Önskas smaksättarsås tillsätts olivolja och citronskalen byts ut till citronjuice. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Gremolata (it. gremolada) är klassiskt tillbehör till Ossobuco alla milanese. Se dito recept.

Passar till

Ossobuco alla milanese

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem