Rödbetsrelish
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats dl: 4

Balsamvinäger vit }

1.0 

msk

Olivolja

3.0 

msk

Svartpeppar

0.5 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödbetsrelish

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 224

GBR (GI) / port: 1

Recept: 897 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 19%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 99 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Balsamvinäger vit } 1.0 msk 2%

Olivolja 3.0 msk 38%

Svartpeppar 0.5 tsk 0%

...

Skapat av
Tina Nordström

Tillagning (1 tim 15 min )

  1. Borsta rödbetor rena. Skär av blasten. Koka betorna mjuka under lock, cirka 50 minuter. Känn efter med en sticka.
  2. Spola betorna i kallt vatten och gnid bort skalen.
  3. Mixa allt till en ganska grov röra. Späd eventuellt med lite vatten.
  4. Servera relishen tillsammans med spenatsalladen och rödlökspizzan. Eller bred på små bruchetta och ha som drinktilltugg.

Passar till

Spenatsallad

Rödlökspizza

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem