
Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 2
Recept: 953 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 13%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Lägg tunnbröden på ugnsplåtar. Riv ost.
- Strimla löken och fräs den snabbt i oljan utan att den får färg tillsammans med socker och rosmarin.
- Fördela lökfräset på bröden, strö över osten. In i ugnen cirka 5 minuter.
- Dela i bitar och dra några varv med salt och pepparkvarnen över.