Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 2

Recept: 953 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 13%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 111 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

...

Skapat av
Tina Nordström

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg tunnbröden på ugnsplåtar. Riv ost.  
  3. Strimla löken och fräs den snabbt i oljan utan att den får färg tillsammans med socker och rosmarin.
  4. Fördela lökfräset på bröden, strö över osten. In i ugnen cirka 5 minuter.
  5. Dela i bitar och dra några varv med salt och pepparkvarnen över.

Passar till

Spenatsallad

Rödbetsrelish

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem